Back to All Events

Nieuwe Cursus Module VREDE van Living values Noord donderdagavond 12 september 2019 in Paterswolde.


Nieuwe Cursus Module VREDE van Living values Noord start op donderdagavond 12 september 2019 in Paterswolde.

Aanvang 19.00 inloop met koffie, thee en lekkers en betaling ad Eur 7,50 p.p. Start 19.15 – 21.15 waarin ook een pauze zit voor een 2e kopje koffie/thee. Informatie over alles wat we doen krijg je mee naar huis.

Wat gaan we doen? We bespreken en voelen en gaan ervaren en leren via elkaar wat VREDE voor ons persoonlijk betekent en welke kwaliteiten daarbij horen. Ook gaan we kijken hoe je dat met jonge kinderen al kan gaan delen en hoe we ook vredevol met conflicten om kunnen gaan. Hoe we met knutselen en muziek en spelletjes deze kernwaarden kunnen versterken en bewuster zichtbaar in ons gezin, het veilige thuis, kunnen maken.

Ervaring van een moeder van kinderen 3-7 jaar met de Living Values lessen:

De LV informatie en oefeningen brengen me terug naar de basis van wat werkelijk belangrijk is in het leven en mijn gezin. De manier waarop en hoe we met elkaar omgaan krijgt inhoud en bewustzijn, ik zie beter wat ik doorgeef en hoe ik dat het beste kan doen met de waarden en kwaliteiten voor mijn kinderen en voor mijn hele gezin. Ik leer hoe ik ze kan laten voelen dat ze van binnen heel speciaal zijn en goed zijn van nature, waardoor ze kracht en bewustzijn van hun kwaliteiten en waarden krijgen.

Opgave via email : livingvaluesnoord@gmail.com

image.png